Ledonardo stiže u Ledo škrinje u proljeće

I ove godine potrošači su kreirali novi Ledonardo sladoled koji će u proljeće biti dostupan u Ledo škrinjama. “Sladoledni genijalci” Ema I. i Dalibor T. koji su kreirali sladoled okusa vafla i lješnjaka sa sosom od mliječne čokolade, preljevom od mliječne čokolade i posipom vafla, službeni su pobjednici Ledonardo natječaja, a njihova imena bit će otisnuta i na ambalaži novog sladoleda.

Kao i svake godine do sada, znatiželjni Ivan Šarić ima priliku među prvima kušati pobjednički sladoled, no prije par dana mu se ostvarila želja iz djetinjstva, a to je da sam sudjeluje u proizvodnji sladoleda.

Naime, Ledo je odlučio pozvati ljubitelja sladoleda Ivana Šarića da se pridruži timu tehnologa te zajedno s njima premijerno proizvede novi Ledonardo.

Prije same proizvodnje sladoleda, radi se proizvodnja uzorka kako bi se dobio savršen sladoled koji će se na kraju pronaći u Ledo škrinjama.

Tako je Ivan Šarić pod budnim okom Ledovih tehnologa i neizostavnog Lede Mede prvo miješao sirovine, kuhao sladolednu masu, oblikovao sladoled, prelio ga neodoljivim preljevom mliječne čokolade i vafla te ga na kraju podvrgnuo postupku zamrzavanja.

Konačan rezultat je bio neodoljiv novi Ledonardo koji će u ožujku biti dostupan na tržištu. Prema izjavi oduševljenog Ivana Šarića može se zaključiti kako su Ema i Dalibor osmislili odličnu kombinaciju okusa na Ledonardo natječaju.

“Novi Ledonardo je kremast, hrskav i neodoljiv, no vjerujem kako je i moja malenkost zaslužna za tako dobar sladoled. Kad sam primio poziv iz Leda da dođem u njihovu proizvodnju i sudjelujem u nastajanju Ledonardo sladoleda, mojoj sreći nije bilo kraja. Svako dijete mašta o tome da posjeti tvornicu sladoleda i okuša se u stvaranju ledene slastice, a meni se ta želja uistinu i ostvarila. Odlično sam se zabavio i jedva čekam novi Ledonardo vidjeti u Ledo škrinjama”, kazao je Šarić.

Ovogodišnji Ledonardo natječaj bio je još uspješniji od prethodnog. Posjetitelji Ledonardo web stranice kreirali su čak 200.000 maštovitih sladolednih kombinacija. Velik interes potrošača, već treću godinu za redom potvrđuje kako je Ledonardo vrlo uspješan projekt, što je potvrdio i Effie index učinkovitosti 2014. za Hrvatsku, proglasivši Ledonardo najučinkovitijim brendom.

PROMO