Odjeli ribarnica Super Konzum prodavaonica dnevno nude do 50 vrsta svježe ribe

Prateći potrebe svojih kupaca, Konzum kontinuirano ulaže u modernizaciju prodajnih odjela kao i proširenje asortimana u svojim prodavaonicama.

U skladu s time, Konzum je ove godine započeo proces unaprjeđenja ponude i kvalitete odjela ribarnica u Super Konzum prodavaonicama.

Tako je značajno uloženo u nove vitrine za izlaganje ribe te edukaciju zaposlenika s ciljem pružanja dodatnih usluga kupcima.

U ponudi odjela ribarnica u Super Konzum prodavaonicama u Hrvatskoj, kupcima je sada na raspolaganju značajno proširen asortiman svježe ribe, s naglaskom na jadransku ribu više od 30 lokalnih dobavljača.

Upravo su oni konkurentska prednost Konzum ribarnica te garancija kvalitete i svježine proizvoda. Posebnim odabirom dobavljača i velikom brigom o brzini i prilagođenom transportu Konzum osigurava ponudu najviše kvalitete i svježine.

U ponudi Konzum ribarnica dnevno je u prosjeku dostupno više od 30 različitih proizvoda, s naglaskom na svježu ribu određene sezone lova.

Sukladno povećanju broja ponuđenih artikala, proširuje se dosadašnja veličina bazena uz poštivanje najviših standarda izlaganja. Prateći potrebe današnjih potrošača Konzum u ponudi ima i značajan broj već očišćenih i filetiranih vrsta ribe.

Isto tako, u tijeku je i edukacija djelatnika s ciljem podizanja kvalitete i standarda usluge na odjelima ribarnica: od preuzimanja ribe, čišćenja, filetiranja, izlaganja u vitrinama i praćenja procesa kako bi kupcima na raspolaganju uvijek bili samo svježi i kvalitetni proizvodi.

Edukacija je osmišljena na način da sadrži teoretski i praktični dio, pa tako djelatnici prolaze edukaciju iz svih faza organizacije rada na odjelu ribarnice, s ciljem da kupcima omoguće ne samo kvalitetan proizvod, nego i vrhunsku uslugu u Konzum ribarnici.

Zaštitno lice kampanje Konzum ribarnice “Svježe iz mreže” je naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

PROMO