Web trgovina ivino.shop je najjednostavniji način kupovine vina i ostalih flaširanih divota a ekskluzivno za čitatelje Ja trgovca na narudžbe odobravamo popust od 10%*! Dovoljno je da prilikom plaćanja upišete kôd JATRGOVAC10.

Recite zbogom kruženju među policama s vinom u nadi da će etiketa koja je privukla vašu pozornost svojim sadržajem opravdati očekivanja. Osim što naša ponuda raste svaki tjedan, vizualni tipovi među vama bit će zadovoljni i jednostavnim dizajnom stranice koja omogućuje lakše biranje. Fokus nam nije na prodaji – rado ćemo vas savjetovati oko odabira butelje ili kako savršeno spariti vino i hranu koju pripremate. A za one koji pripremaju malo druženje (obzirom na epidemiološku situaciju, drugačije niti ne može biti), tu je naš party kalkulator koji otklanja dileme oko količina. I to nije sve, za ove blagdane ne samo da dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj, već i maštovito dekoriramo paket te prilažemo veselu čestitku s vašom porukom.

Dobre vijesti brzo se šire, zato pozovite prijatelje da nas posjete, a ako imate želju za nekom posebnom etiketom, javite nam i potrudit ćemo se proširiti naš asortiman.

Živili!
*Ponuda vrijedi za narudžbe do 19.12.2020.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!