Neodoljivi spoj banane i brownieja oduševio degustatore

Dvobojem između finalista danas je u Zagrebu završen Ledonardo natječaj čiji je organizator tvrtka Ledo iz sastava koncerna Agrokor.

U završnicu su se plasirala dva sladoleda: Bonbicaa – kornet sladoleda okusa banane i browniea s preljevom od banane, i Ribizibinaja – kornet sladoleda okusa crnog ribiza i browniea s preljevom od crnog ribiza.

U glasovanju su sudjelovali Ledo Medo maskota, poznati komičar Ivan Šarić, nova glumačka nada Vanja Čirjak te članovi Ledo tima.

Svi su sudionici probali oba sladoleda i svoj glas dali onom sladoledu koji im je bolji. Degustaciju je svojim komičnim dosjetkama dodatno zasladio Ivan Šarić koji je zajedno s Ledom Medom animirao sve prisutne. Nakon prebrojavanja glasova, većinskom odlukom je pobijedio sladoled Bonbicaa.

“Ostvario mi se san snova! Probao sam sladoled prije nego što je krenuo u masovnu proizvodnju i moram priznati da mi je bilo izrazito teško donijeti odluku”, izjavio je Ivan Šarić.

“Ovogodišnji Ledonardo natječaj je premašio sva naša očekivanja. Kreirano je više od 70.000 sladoleda, a na web stranici smo prikupili više od 2,5 milijuna lizova. Ponosni smo što su naši potrošači prepoznali kvalitetu ovog projekta te svojim sudjelovanjem nagradili naš trud. Novi Ledonardo sladoled, neodoljive kombinacije banane i browniea, bit će plasiran na tržište tijekom ovog proljeća”, istaknuo je Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja Leda.