Izložba najbržeg električnog automobila u Intersparu Retkovec

Iz trgovačkog lanca Spar Hrvatska objavili su kako će u svom prodajnom objektu Interspar Retkovec u ulici Kneza Branimira 181 organizirati izložbu najbržeg električnog automobila na svijetu.

Riječ je o električnom sportskom automobilu Concept_One koji je projekt i izum mladog hrvatskog inovatora Mate Rimca i tima Rimac Automobili.

“Concept_One je svojom ljepotom i performansama osvojio svijet automobila i postao predmet želja a nama posebnu vrijednost predstavlja činjenica da se radi o hrvatskom proizvodu i hrvatskom izumu”, ističu iz Spara. “Naša želja i cilj ove izložbe je da podržimo i potaknemo sve hrvatske mlade inovatore i povećamo svijest o mogućnostima mladih ljudi koji svoju energiju i pamet usmjeravaju na osobni razvoj, boljitak hrvatskog gospodarstva te ugleda Hrvatske u svijetu.”

Automobil i najnovija uspješnica kuće Rimac Automobili, električni bicikl Greyp Bike bit će izloženi u centru Interspar Retkovec od 29. studenog do 1. prosinca. Na otvorenju će biti prisutan i Kristijan Knežević iz tvrtke Rimac automobili koji će odgovarati na sva pitanja posjetitelja.

Prethodni članakProsječna zagrebačka neto plaća 50 kuna manja
Sljedeći članakNa veselje najmlađih Božić počinje u Lidlu