MagazinJa TRGOVAC studeni 2023.

Ja TRGOVAC studeni 2023.

Premium doba

Došlo nam je polako i to premium doba kada već polako mirišemo blagdanski ugođaj, već su se počeli kititi ulazi u trgovine, a božićne pjesme sve su češće na radijskim postajama. Nekako se čini da iz godine u godinu Mariah Carey stiže sve ranije na liste glazbenih urednika naših radijskih postaja. Čini mi se da smo već potkraj rujna mogli čuti onu čuvenu All I want for Christmas is You, što je malkice preuranjeno, no sada smo već u drugoj polovici studenog koji tek u ovim tjednima pomalo opravdava svoje ime pa smo vidjeli da su se neki vrhovi planina, doduše stidljivo, zabijelili. Sve to nekako donosi čar blagdana koje svi željno iščekujemo i radujemo se tom najljepšem dijelu godine.

Kao uvod u taj najljepši dio godine napravili smo veliki prilog o premium proizvodima koji bilježe kontinuirani rast kroz prethodno razdoblje, a trendovi koji idu u smjeru veće razine odgovornosti spram prirode i društva tu će vrijednost samo dodatno istaknuti kao jedan od ključnih atributa koje svako poduzeće ima u svom nastojanju da se diferencira i dokaže kvalitetu na tržištu. Stoga smo poklonili zasluženu pažnju ovom asortimanskom segmentu s nakanom da istaknemo pozitivne primjere i odgovorne prakse koje podižu ljestvicu kvalitete u cijelom FMCG sektoru.

U takvom ozračju u fokus smo stavili mješavine i dodatke za kolače jer tko je vidio blagdane bez kolača, a da bi se ove slastice lakše pripremile pobrinuli su se brojni proizvođači koji nude različita rješenja prilagođena i ne tako vještim kuharima. Nastavno na to, donosimo i izvješće sa sajma iba koji u fokusu ima pekarske i slastičarske proizvode koji su zamirisali u prostorima sajma u Münchenu nakon pet godina pauze zbog pandemije.

Sadržaj su i ovaj put obogatili naši vrsni kolumnisti, a donosimo i dva zanimljiva intervjua te analize kategorija čokoladnih proizvoda i jakih alkoholnih pića. Sve u svemu, lijepa najava za nastupajuće predblagdansko vrijeme.
Želim vam ugodno čitanje!

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...