jamie-oliver-mediteranska-paleta-proizvodaPaleta proizvoda za pripremanje talijanskih jela, koje je osobno odabrao i potpisao Jamie Oliver, od sada je dostupna u Mercatorovim trgovinama

Trgovački lanac Mercator na svoje police uvodi paletu proizvoda s imenom poznatog kuhara Jamieja Olivera, izvijestili su iz tog trgovca.

Riječ je o proizvodima za pripremanje talijanskih specijaliteta, s naglaskom na spremanju svih vrsta tjestenina, nastalih u suradnji s vrhunskim proizvođačima maslinovog ulja, balzamičnog octa, tjestenina te zdravog povrća s talijanskog područja.

Rezultat suradnje paleta je proizvoda odabranih osobno od strane ovog poznatog kuhara. Tako će se na Mercatorovim policama između ostalog naći i različite vrste tjestenine (lasagne, spaghetti, fusilli, penne), ekstra djevičansko ulje za salate, ulje za svakodnevnu upotrebu i kuhanje, ocat Modena od slatkog grožđa iz drvenih bačvi, namazi za bruschette, različite vrste pesta i ostalih umaka za tjesteninu.

Jamie Oliver, inače poznatiji pod imenom Goli kuhar (The Naked Chef), jedan je od najpopularnijih i najomiljenijih svjetskih kuhara. Njegovi recepti dostupni su u stotinjak svjetskih zemalja putem TV emisija i kuharica te su prevedeni na brojne svjetske jezike, ističu iz Mercatora.