Organizatorica Lana KlingorDa odlično ide uz svako jelo, gazirana prirodna mineralna voda Jamnica dokazala je na mnogim događanjima na kojima je hrana glavna preokupacija posjetitelja.

Ništa drugačije nije bilo ni na netom završenom Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festivalu, na kojem je Jamnica predstavila svoj jedinstveni VIP lounge korner.

Jamnica je pokazala da je spremna na svakoj manifestaciji pokazati nešto novo, zanimljivije i tako obogatiti događanje i dati mu jednu dimenziju više.

Uz velik broj građana i turista, koji su isprobavali nove gastro izazove Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festivala, uz jelo kao nezaobilazni dio ove priče najtraženiji su bili gemišti s Jamnicom, koji su se nadopunjavali s gastro ponudom i koje su ljudi sa zadovoljstvom pili nakon dobrih u ukusnih obroka.

Gemištima nisu odoljele ni poznate osobe iz javnog i društvenog života, koji su se oduševili cool izgledom Jamničinog VIP lounge kornera, gdje je namještaj bio sastavljen od gajbi Jamnice. Voditeljice Ecija Ivušić, Lana Banely, Ana Miščević, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica Mirna Medaković te Masterchef Šime Sušić i Tina Uglješić, autori na gastro stranici JaKuham.

PROMO