Bez obzira okupljaju li vas u ovom trenutku nagomilane obaveze ili manjak slobodnog vremena, tim razlozima jedno je zajedničko – treba vam energije da biste izdržali ritam. Bilo da je riječ o poslovnim sastancima, bezbroj operativnih stvari koje tijekom radnog vremena morate napraviti, do odgovornosti prema djeci, ljubimcima ili samome sebi u slobodno vrijeme popis je prilično dug. Na njega je svakako potrebno dodati još jednu info – Jana vitamini bogatiji su za novi proizvod – Janu vitamin refresh, okusa menta limeta.

Pa kad se zbog obaveza i užurbanosti ne stižemo kvalitetno hraniti niti dovoljno odmarati, organizam to osjeća kroz umor, bezvoljnost i neraspoloženje. Tada mu je važno pomoći da izdrži ritam svakog dana. Zato je tržištu predstavljen novi proizvod – Jana vitamin refresh okusa menta limeta. Nova Jana vitamin refresh zbog okusa mente i limete osvježava, dok vitaminima C, B3, B6 i B12 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Ovaj novi proizvod predstavljen je u Maksimiru, gdje su u novom okusu Jana vitamin refresha uživali svi koji su se našli u zelenoj oazi zagrebačkog Parka Maksimir. Na opuštajućim ležaljkama pod krošnjama, uz Jana vitamin refresh u ruci, lako je bilo izolirati se od vanjskog svijeta, opustiti svoje tijelo i um, a istovremeno se osvježiti zdravim maskama za lice. Potpuno opuštanje, pa makar i na nekoliko minuta, značilo je novi nalet energije i uživanje u danu, a uz novi okus Jana vitamin refresh, taj je osjećaj sada moguće ponijeti sa sobom bilo kada i uživati u osvježenju.

Nova Jana vitamin refresh, na bazi prirodne mineralne vode Jana, s osvježavajućim okusom mente i limete osvježava iznutra i prilagođava se ritmu svakog od nas.

Kako biste izdržali ritam svakog dana, probajte novi okus Jane vitamin refresh!