johan-aurik-at-kearney-midiAurik se pridružio A.T. Kearneyju 1989. te je 1997. postao Partner

Partneri globalne konzultantske tvrtke A.T. Kearney izabrali su Johana Aurika na trogodišnji mandat rukovodećeg partnera i predsjednika uprave te tvrtke, počevši od 1. siječnja 2013. Aurik će tako naslijediti Paula A. Laudicinu, koji je bio na čelu A.T. Kearneya od 2006., piše u priopćenju iz te kompanije.

Johan Aurik (53) pridružio se A.T. Kearneyju 1989. te je 1997. postao partner. Od 2009. je vodio A.T. Kearneyeve aktivnosti u Europi, Bliskom Istoku i Africi.

“Johan je jedan od naših najmarljivijih, najvještijih i strastvenih arhitekata novog A.T. Kearneya te neumorni član našeg globalnog vodstva”, rekao je Laudicina, aktualni rukovodeći partner i predsjednik uprave te tvrtke.

“On je izuzetan vođa te odgovarajuća osoba za dodatno unaprjeđenje naše kompanije i nadogradnju na 86-godišnjem nasljeđu A.T. Kearneya”, dodao je.

Aurik ima gotovo 25 godina iskustva u konzaltingu, u industrijama koje uključuju proizvode široke potrošnje i maloprodaju. Bio je član uprave A.T. Kearneya tijekom 2006. godine.

Druge liderske funkcije uključuju praksu za proizvode široke potrošnje i maloprodaju, te vođenje A.T. Kearneyjevog poslovanja u Belgiji, Nizozemskoj i Luksemburgu.

Rodom iz Nizozemske, živio je i radio u brojnim gradovima Europe i Sjedinjenih Američkih Država. Magistrirao je povijest na Sveučilištu u Amsterdamu te Johns Hopkins sveučilištu naprednih međunarodnih studija. (banka.hr)