kaufland-caritas-dopKaufland i ove godine nastavlja s prigodnim donacijama, darujući u Velikom tjednu Caritasovim korisnicima 100 porcija lignji s prilogom iz svoje pečenjare Imbis.

Korisnici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije tople obroke preuzimali su u četvrtak 24. ožujka u Kauflandu Blato u Novom Zagrebu, od 10 do 12 sati te od 14 do 16 sati.

Na primopredaji donacije u ime Kauflanda bili su nazočni voditelj poslovnice u Blatu Davor Brkić i glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec, a u ime Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Nevenka Blagojević, voditeljica projekta Podjele pomoći u naravi.

POSLOVNICA MJESECA
Svakog mjeseca se putem internog natječaja u Kauflandu bira poslovnica mjeseca, čime se odlikuju i nagrađuju poslovnice koje su najljubaznije prema kupcima i koje su se istaknule u drugim važnim kriterijima kao što su kvaliteta, svježina, čistoća i prezentacija robe.

Za veljaču su nagradu primili djelatnici poslovnice u Novoj Gradišci. “Oduševljeni smo primiti ovo priznanje koje je rezultat zajedničkog rada”, istaknuo je voditelj poslovnice Zlatko Redžić, a djelatnici će biti nagrađeni diplomom i novčanom nagradom koja se može iskoristiti za zajedničko druženje.

Kaufland kao poduzeće nudi svojim kupcima razna jamstva i usluge kao što su npr. jamstvo brzine na blagajni, tj. kupovanje bez redova čekanja. Jamstvo svježine jamči apsolutno svježe proizvode, ili jamstvo zamjene koje jamči jednostavnu zamjenu bez puno rasprave.