kaufland-lanisteKaufland je u četvrtak, 17.12.2015. otvorio novu poslovnicu u Zagrebu na adresi Jaruščica 6 i time se otvorilo preko 150 novih radnih mjesta.

Kaufland Hrvatska, na čijem je čelu generalni direktor Andreas Wendy, posljednjih je godina znatno pojačao ekspanziju hipermarketa u Hrvatskoj čime je poslovnica u Novom Zagrebu 35. poslovnica u Hrvatskoj, a 7. na području Zagreba.

Poslovnicu je otvorio direktor prodaje Kauflanda Marco Steppe koji je poželio puno uspjeha u radu nove poslovnice voditeljici Saneli Bunikić.

Kaufland je u vidu svog društveno odgovornog poslovanja povodom otvorenja donirao 20.000 kn dječjem vrtiću Remetinec, koju je primila ravnateljica vrtića gđa. Merica Matijević.

Poslovnica na Laništu ima preko 200 parkirnih mjesta, a u sklopu dućana nalazi se i ugostiteljski lokal, kiosk te Kauflandov roštilj IMBIS. Na preko 2.700 četvornih metara nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda.

Glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec ističe da preko 70% prehrambenih proizvoda čine hrvatski proizvodi. Kaufland-ovu robnu marku K-Classic čini oko 1600 kvalitetnih proizvoda čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni. U Kauflandu se na policama nalazi i nova premium robna marka EXQUISIT.