Konzum generalni pokrovitelj državnog natjecanja za komercijaliste i prodavače

konzum_natjecanje-prodavacPod pokroviteljstvom Konzuma danas je u Puli održano državno natjecanje za učenike završnih razreda za zanimanje prodavač i komercijalist.

Iz Konzuma ističu kako je uloga generalnog pokrovitelja natjecanja omogućila promociju ovih zanimanja kod učenika i njihovih profesora te naglašavanje važnosti ovih zanimanja za budućnost hrvatskog gospodarstva.

Kroz multimedijalno predavanje i okrugli stol na temu Razvoj/ Potencijal zanimanja u trgovini Konzum je predstavio svoju praksu te izazove na koje njegovi zaposlenici svakodnevno nailaze u želji da pruže najbolju uslugu svojim kupcima te ostvare zadane poslovne ciljeve.

Na natjecanju je u disciplini prodavač sudjelovalo 12 najboljih prodavača, učenika završnih razreda iz devet škola iz cijele Hrvatske, dok je u disciplini komercijalist sudjelovalo 18 najboljih komercijalista iz četiri hrvatske škole.

natjecanje-u-disciplini-prodavacNatjecanje za disciplinu prodavač za učenike prehrambenog sektora odvijalo se u Konzumovoj maxi prodavaonici u Vodnjanu te su na taj način sudionici natjecanja imali priliku uživo vidjeti način i standarde rada u prodavaonicama, ističe se u priopćenju Konzuma.

Prilikom svečanog proglašenja pobjednika svi sudionici natjecanja dobili su Konzumove poklon pakete, a za one najbolje pripremljene su vrijedne nagrade.

Prethodni članakVinari: Nužno je brendirati Hrvatsku kao vinsku regiju
Sljedeći članakTetra Pak predstavio nove zatvarače