Tetra Pak predstavio nove zatvarače

tetra-pak-dreamcap-largeTvrtka Tetra Pak, svjetski lider za rješenja iz oblasti prehrambene industrije i ambalaže, kreirala je nove inovativne sustave zatvaranja pakovanja koji konzumaciju čine sigurnijom i jednostavnijom.

Novi zatvarači DreamCap, LightCap i HeliCap omogućavaju lakše otvaranje, minimalnu upotrebu plastičnog materijala, smanjuju troškove u proizvodnji, ali i doprinose potpunoj zaštiti sadržine pakovanja, kažu iz tvrtke.

Charles Brand, potpredsjednik Tetra Pak-a za marketing i upravljanje proizvodima, ističe kako novi zatvarači donose odgovore na zahtjeve industrije, što se prvenstveno odnosi na smanjene troškove, bolju funkcionalnost pakovanja sa stanovišta potrošača i poboljšane ekološke karakteristike te fleksibilnost koja je proizvođačima neophodna kako bi ostvarili uspjeh na dinamičnom tržištu.

Ergonomski osmišljen DreamCap, namijenjen je konzumaciji “u hodu”, a nastao je na temelju ispitivanja potreba korisnika na ključnim tržištima. Dugi vrat ovog zatvarača i njegova konstrukcija koja prelazi preko ivica otvora nude veću kontrolu i lakšu konzumaciju.

Prvobitno namijenjen tržištu napitaka za konzumiranje kod kuće, i LightCap je osmišljen za zadovoljenje potreba kako potrošača tako i proizvođača.

Korištenjem minimalne količine plastike kako bi se poboljšale ekološke karakteristike, ovaj zatvarač je posebno pogodan za velike otvore kojima se lakše rukuje i iz kojih se jednostavnije sipa tekućina.

LightCap je idealan za razna mlijeka i proizvode osjetljive na kisik kao što su mlijeka obogaćena vitaminima, aromatizirana mlijeka, napitci od soje, sokovi, nektari i negazirani napitci kao što su hladni čajevi.

HeliCap je navojni zatvarač koji se otvara u jednom potezu i donosi lagodnost i sigurnost konzumentima time što objedinjuje funkciju lakog otvaranja i sigurnosnih karakteristika.

HeliCap zatvarač kvalitetno pristaje uz pakovanje te ima dobro vidljiv zaštitni prsten koji služi kao dokaz da pakovanje nije otvarano, a kod otvaranja pruža mali otpor prilikom prvog okretanja zatvarača – dovoljan da konzument osjeti pucanje zaštitnog prstena.

DreamCap, LightCap i HeliCap su ekonomična rješenja koja se mogu ugraditi u postojeća pakovanja iz Tetra Pak linije.

Prethodni članakKonzum generalni pokrovitelj državnog natjecanja za komercijaliste i prodavače
Sljedeći članakAgrokor nudi Pivovarni Laško jačanje suradnje i povoljnije prodajne uvjete