Usluga “PoKupi” Konzum Internet prodavaonice od sada je osim u Zagrebu, Osijeku i Splitu dostupna i kupcima na području Vukovara, Ivanić-Grada, Velike Gorice, Samobora i Karlovca, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca.

Prednosti ovakvog načina kupnje su ušteda vremena, novca i energije, kažu u Konzumu. Ovakva kupnja omogućuje bolje planiranje i organizaciju slobodnog vremena, izbjegavanje eventualnih gužvi u prodajnim mjestima, kao i kontrolu ukupnih troškova kupnje.

Usluga “PoKupi” korisnicima omogućuje i preuzimanje kupnje na isti dan kada je narudžba zaprimljena pod uvjetom da je narudžba poslana do 12 sati. Minimalan iznos narudžbe je 200 kuna, a plaćanje se može realizirati po želji kupca putem interneta ili prilikom preuzimanja narudžbe u Konzumu. Termini za preuzimanje narudžbe su radnim danom i subotom od 8 do 20 sati te nedjeljom od 8 do 14 sati.

Konzum Internet prodavaonica trenutno svoje usluge dostave pruža na području Zagreba, Osijeka, Đakova, Rijeke i Splita te šire okolice navedenih gradova, a planirano je i širenje u druge gradove, navode iz Konzuma.