Konzum Internet prodavaonica dostupna i korisnicima Android mobilnih uređaja

konzum-internet-prodavaonica-android-aplikacija-001Konzum Internet prodavaonica uvela je novu aplikaciju za mobilne uređaje na Android platformi, izvijestili su danas iz Konzuma.

Internet prodavaonica trgovačkog lanca Konzum dosad je bila dostupna za iOS i RIM platforme pametnih telefona, a uvođenjem nove mobilne aplikacije brojne prednosti kupnje putem interneta postale su dostupne i korisnicima mobilnih uređaja na bazi Androida, ističe se u današnjem priopćenju Konzuma.

Nova mobilna aplikacija ima sve funkcionalnosti kao i web stranica Konzum Internet prodavaonice – ponudu i pregled više od 20.000 proizvoda, listu omiljenih kupnji, uvid u popis starih narudžbi, informacije o najnovijim akcijama, narudžbe i rezervaciju dostave te mogućnost plaćanja putem mobitela. Aplikacija proces kupnje potpuno prilagođava navikama i potrebama kupaca te služi kao korisnikov osobni pomoćnik prilikom izbora i realizacije kupnje, navode iz Konzuma.

konzum-internet-prodavaonica-android-aplikacija-002Riječ je o višejezičnoj aplikaciji koja je dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku pri čemu korisnik aplikacije ima uvid u sve aktualne akcijske ponude i proizvode koje je moguće dodati u košaricu za internet kupnju.

Osim toga, dodana vrijednost nove mobilne aplikacije za Android mobilne telefone su i usluge lokatora, očitanja barkoda i Facebook integracije. Opcija očitanja barkoda proizvoda omogućuje korisnicima uvid u detaljnije informacije o proizvodu, on line kupnju ili navigaciju do najbliže Konzumove prodavaonice koja nudi željeni proizvod.

Aplikacija, koju možete preuzeti na linku, u potpunosti je integrirana s društvenom mrežom Facebook gdje prijavljeni korisnici na svom profilu mogu preporučiti prijateljima korištenje mobilne aplikacije odnosno objaviti informaciju o pojedinom proizvodu ili akciji, ističu iz Konzuma.

Prethodni članakGfK: Rast dohotka usprkos ekonomskoj nestabilnosti u Europi
Sljedeći članakNectar kreditom EBRD-a od 35 milijuna eura kupuje Fructal