Jana- ljetna moda-glavnaBrend Jana i A’marie potpisuju multifunkcionalne tunike i prozirne torbe od kojih se žene neće odvajati tijekom cijeloga ljeta, a dostupni su i ručnici za plažu s motivom srca.

Jana i dizajnerica Anamarija Brkić uz njen brend A’marie predstavljaju multifunkcionalne tunike i prozirne torbe za ljeto na kojima se nosi ljubav. Srce kao glavni simbol ljubavi nalazi se na svim novim proizvodima – tunikama, torbama i ručnicima za plažu. Tako je Jana, kao vodeći  brend u Hrvatskoj, napravila iskorak u svijet mode.

Mekane pod rukom, udobne za nošenje na nekoliko načina, vrhunskih materijala i u nekoliko boja, tunike se mogu naći na svim prodajnim mjestima Tiska. Prozirne torbe kupci mogu ekskluzivno kupiti u Konzumovim trgovinama, dok su ručnici za plažu dostupni u centrima Plodine.

Naravno, tu je i nagrada za Jana kupce, jer se uz kupnju vode Jana ostvaruje popust na kupnju proizvoda Jana tunika, torbi i ručnika. Sva tri proizvoda po redovnim cijenama dostupni su na webshopu abrakadabra.com te svi ljubitelji online trgovine na jednom mjestu mogu pronaći i kupiti atraktivne ljetne modne dodatke.

Tunike i prozirne torbe krase srca – prepoznatljivi simboli ljubavi. Tunika se može prilagoditi načinu nošenja koji odgovara osobnom stilu svake žene, a na izbor su i različite boje srca – crvena, roza, svijetlo roza ili plava, dok su srca u crvenim nijansama poput kapljica vode posuta na prozirnim torbama sa silikonskim ručkama. Srca su zaštitni znak i plavih ručnika za plažu.

ZAŠTO A’MARIE
Prepoznatljiva po svom jedinstvenom i modernom stilu, iznimno cijenjena i hvaljena u modnim krugovima, Anamarija Brkić pokazala se kao prirodan izbor. Njezina rješenja savršeno su se uklopila u novu ediciju Jana Samo ljubav, a estetika brenda A’marie senzibilitetom odgovara brendu Jana.

Jana osim prekrasnih A’marie tunika i torbi donosi i visoko kvalitetne ručnike za plažu kojima obogaćuje limitiranu ediciju Jana Samo ljubav. Jana svoje kupce posebno nagrađuje, jer se uz kupnju vode Jana ostvaruju popust na kupnju Jana tunika, torbi i ručnika.

Provjerite zašto se ovog ljeta nosi ljubav i kako su Janini proizvodi apsolutni “must have”  ljeta 2016.

PROMO