Konzumu dodijeljeno priznanje Trusted Brands

Trgovački lanac Konzum i ove je godine, po četvrti put zaredom, dobio prestižnu nagradu Trusted Brands Hrvatska, priopćili su danas iz tog lanca.

Riječ je o jednom od najvećih europskih istraživanja odnosa potrošača prema proizvodima i brendovima koje se kontinuirano provodi od 2001. godine.

Prema ocjeni čitatelja hrvatskog izdanja časopisa Reader’s Digest Konzum je u kategoriji ”Trgovački centar” zauzeo prvo mjesto s osvojenih 28,2% glasova ispitanika s visokom prosječnom ocjenom od 4,1.

Cilj ovog istraživanja je ispitati kojim robnim markama potrošači najviše vjeruju i kako ih ocjenjuju u 37 pojedinačnih kategorija proizvoda i usluga.

U Hrvatskoj se godišnje priznanje Trusted Brands dodjeljuje po četvrti put, a analizu istraživanja nad 803 ispitanika provela je agencija Mediana Fides iz Zagreba uz potporu Hrvatske gospodarske komore. Priznanje Trusted Brands provodi se u cijeloj Europi, Aziji, Australiji i Kanadi.

„Povjerenje ukazano Konzumu od strane njegovih kupaca već četvrtu godinu zaredom veliki je poticaj za dodatno unapređenje poslovanja i nastavak daljnjeg kontinuiranog razvoja“, ističu iz Konzuma.