Lidl u svojoj ponudi nudi kompletnu kozmetičku liniju poznate trgovačke marke Cien Sun za njegu prije, tijekom i nakon izlaganja suncu

Sunce je nama najbliža zvijezda. Ono je izvor života, ali sunčeve zrake mogu kod pretjeranog izlaganja naštetiti našoj koži. Koža reagira na sunce na više načina. Posljedice mogu biti kratkoročne i dugoročne. Pretjerano izlaganje suncu i nedostatna zaštita može izazvati različita oboljenja.

UVA zrake prodiru duboko u kožu i uzrokuju oštećenje njezinih elastičnih vlakana, odgovorne su za prerano starenje kože te sudjeluju u procesu nastanka nekih vrsta zloćudnih promjena na koži. UVB zrake kratkoročno su odgovorne za opekline, a dugoročno za prerano starenje kože i nastanak raka kože.

Upravo zato posebnu pažnju treba usmjeriti odabiru adekvatnih proizvoda za njegu kože. Taj je izbor ponekad otežan u mnoštvu preparata za brigu o tijelu pa postići pravi omjer cijene i kvalitete postaje pravi izazov.

Kako bi kupcima olakšao odluku, Lidl u svojoj ponudi nudi kompletnu kozmetičku liniju poznate trgovačke marke Cien Sun za njegu prije, tijekom i nakon izlaganja suncu.

Cien Sun kozmetička linija sa zaštitnim faktorom osigurava koži sigurnu i pouzdanu zaštitu od UV zraka, a zahvaljujući kombinaciji vitaminskog kompleksa s vitaminom E posebno njeguje i vlaži svaki tip kože.

Linija Cien Sun uključuje kreme (75 ml, 100 ml i 250 ml) za sunčanje sa zaštitnim faktorom 10/30/50, mlijeka (250 ml i 500 ml) za sunčanje sa zaštitnim faktorom 10/30, kremu za zaštitu lica s faktorom 50, sprej (250 ml) za sunčanje sa zaštitnim faktorom 20/50 te losion (500 ml) poslije sunčanja na bazi aloa vere.

Svi Cien Sun proizvodi dermatološki su ispitani, a o kvaliteti kozmetičke linije govori i činjenica da je u potpunosti proizvedena u Njemačkoj. Ova Lidlova kozmetika za njegu napravljena je na bazi patentiranih sastojaka te je pogodna za sve tipove kože, a posebnom kombinacijom sastojaka pruža njegu i zaštitu. Cien Sun preparati su sigurni, učinkoviti i vrlo povoljni.

PROMO