20.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:57
Tržišne komunikacijeKuhanje s pivom: Dagnje i desert s pivom Karlovačko Royal 1854

Kuhanje s pivom: Dagnje i desert s pivom Karlovačko Royal 1854

Poznati chef Marin Medak pokazao je da pivo može biti savršen dodatak različitim vrstama jela pa čak i dagnjama te desertu od kestena i krušaka.

Marin Medak, chef i vlasnik bistroa RougeMarin, na kulinarskoj radionici u sklopu Tjedna dobre hrane skuhao je dagnje s pivom Karlovačko Royal 1854.

Isto pivo koristio je za pripremu zanimljivog deserta – moussea od kesten pirea s kruškama i kremom od piva.

Karlovačko Royal 1854, zbog svoje iznimne punoće okusa, koji mu daje posebna sorta aromatičnog hmelja te dvije vrste ječmenog slada, izvrsno se sljubilo s navedenim jelima koja su nakon kuhanja degustirali okupljeni posjetitelji i ljubitelji kulinarstva i piva.

Osim ovih zanimljivih jela, chef Marin pripremio je i gulaš s Karlovačkim crnim pivom. Ovo pivo, bogatog okusa i spravljeno od čak tri vrste slada, bilo je odličan začin mesnom gulašu. Osim što je pokazao da kuhanje s pivom može biti zanimljiva i maštovita avantura, chef Marin otkrio je da je pivo odličan aperitiv, a zlatno je pravilo da pivo s kojim se kuha, izvrsno odgovara i kao piće uz to jelo.

Recepte možete pogledati na poveznici.

PROMO


Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...