Kviki je zakotrljao totalno novu priču – Kviki choco #LOLs. Osim što miču granicu između slatkog i slanog, nove Kviki čokoladne loptice istodobno se tope u ustima, ali i hrskaju.

Prepune zabavnih prevrata, pet različitih okusa čokoladnih loptica naći će svoje mjesto kod svakog zaljubljenika u hrskavo.

Kviki choco #LOLs čokolada – ove čarobne loptice sadrže čak 80% najfinije čokolade koja obavija hrskavu žitaričnu bazu. Čak i najzahtjevniji ljubitelji čokolade biti će oduševljeni.

Kviki choco #LOLs kokos – fine loptice napravljene od hrskave žitarične baze omotane s čak 78% bijele čokolade, a kao da to nije dovoljno za super okus, dodan je još i kokos.

Kviki choco #LOLs malina – Uvijek zavodljiva! Zamamna malina u kombinaciji s čak 82% bijele čokolade izmamit će osmijeh svakome tko proba ove bijele loptice užitka.

Kviki se pobrinuo za originalan okus maline dodatkom komadića prave maline, a za glasno uživanje tu je hrskava žitarična baza.

Kviki choco #LOLs naranča – tradicionalna kombinacija na nov način. Provjerena kombinacija čokolade i naranče je dignuta na novu razinu! Okusite ove vesele loptice čija je baza napravljena od hrskavih žitarica koje su omotane s čak 84% najfinije čokolade.

Kviki choco #LOLs jagoda – Jer slatko ide u srce. Kažu da slatko ne ide u želudac već u srce – ako je tako, onda će ove loptice vaše srce ispuniti oduševljenjem!

Hrskava žitarična baza ovih loptica omotana je s čak 82% bijele čokolade, a okus jagode dolazi od pravih komadića ovog uvijek dobrodošlog voća.

Novi Kviki proizvodi su jedinstveni na tržištu kada je u pitanju širina asortimana i raznolikost proizvoda u ovoj kategoriji. Proizvodi su namijenjeni svima koji vole nešto novo, koji vole uživati u okusima i ugoditi sami sebi. Kviki choco #LOLs – RAJ ZA HEDONISTE.