IzlogPredstavljamoLabud deterdženti za rublje: Oliver i Meri Merino

Labud deterdženti za rublje: Oliver i Meri Merino

labud-meri-merino-black-3llabud-oliver-green-9kgTvrtka Labud je u segmentu deterdženata za pranje rublja prisutna s praškastim i tekućim deterdžentima. Brend Oliver na tržištu je prisutan već dugi niz godina i zastupljen je u dvije mirisne note – Green Oxi i Universal.

Oliver Universal lansiran je sredinom 2010. godine, a obje vrste dostupne su u pakiranjima od 1, 3, 6 i 9 kilograma.

Osim na hrvatskom tržištu, Oliver je prepoznat kao odličan “value for money” deterdžent i na regionalnim tržištima (BiH i Makedonija).

Labudov brend Meri Merino, jedan je od prvih deterdženata na hrvatskom tržištu prilagođen pranju osjetljivih tkanina i do danas jedini s dodatkom omekšivača. Labud nudi tri ekstenzije proizvoda – Sensitive, Colour i Black, koji su namijenjeni pranju svih finih tkanina.

Meri Merino Sensitive sadrži posebno obogaćenu formulaciju prilagođenu za pranje osjetljivih tkanina poput vune, svile i sintetike. Ugrađeni omekšivač osigurava mekoću osjetljivih materijala, a postojani miris osjećaj dugotrajne svježine.

Meri Merino Black i Colour sadrže formulu “Black i Colour protector” te održavaju postojanost i intenzitet boja na crnoj, tamnoj i šarenoj odjeći, fiksiraju boje te sprečavaju prenošenje boja s tkanine na tkaninu u procesu pranja.

Sve tri ekstenzije trenutno su u ponudi u pakiranjima od 1,5 i 3 litre, a u pripremi je redizajn linije Meri Merino koji će javnosti biti predstavljen u bliskoj budućnosti.

“S postojećim asortimanom bilježimo odlične rezultate, čak troznamenkasti postotak rasta, a prisutni smo u svim velikim kupcima i regionalnim lancima veće kategorije”, kaže Milica Damjanović iz tvrtke Labud d.o.o..

Meri Merino potrošačima nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, jer u pakiranjima od 1,5 litara 500 mililitara dobivaju gratis.

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...