ledo-avio-ftdAvio kolekcija sličica sadrži 150 različitih atraktivnih sličica na temu aviona, balona, helikoptera, raketa, planeta i brojnih svemirskih fenomena

Priređivač promotivne akcije «AVIO» je Ledo d.d.. Promotivna akcija vezana je uz Ledo sladolede «Avio» i «Apollo». Uz svaki sladoled «Avio» i «Apollo» nalazi se pakiranje koje sadrži 3 sličice. Kolekcija «AVIO» sadrži 150 različitih samoljepljivih sličica i 2 vrste dobitne kartice.

U razdoblju trajanja promotivne akcije od 15.3. do 1.9.2010. kupci Ledo sladoleda «Avio» ili «Apollo» mogu osvojiti poklone na dva načina.

1.način
Kada sudionik promotivne akcije pronađe dobitnu karticu:

kartice_uputei pošalje je na adresu koja je naznačena na stražnjoj strani dobitne kartice do dana završetka promotivne akcije s točnim osobnim podacima na stražnjoj strani dobitne kartice (ime i prezime, adresa s poštanskim brojem, kontakt telefon), osvaja: Playstation 3 s igricom iznenađenja u slučaju da je na prednjoj strani dobitne sličice nacrtan Playstation 3 logo i silueta nagrade  ili u slučaju naslikane siluete aviona i daljinskog upravljača, model aviona na daljinsko upravljanje Mini Dragonfly.

SVI koji pronađu dobitnu karticu i pošalju je u navedenom roku, dobivaju poklon.

2.način
Kada ispune cijeli album, sudionici se trebaju prijaviti kod Priređivača na broj telefona 0800 5525, kako bi ih djelatnici Priređivača evidentirali. Nakon prijave na Ledo telefon, sudionik promotivne akcije dužan je u roku od 48 sati od prijave popunjeni «AVIO» album poslati poštom na:

Ledo d.d.
“AVIO”
p.p. 222, 10 002 Zagreb

ili donijeti u Ledo Zagreb na adresu: Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb. Svi pozivi na Ledo besplatni telefon se snimaju u svrhu evidentiranja točnog vremena poziva. Svi prijavljeni sudionici koji u roku 48 sati od prijave ne dostave albume na uvid, smatrati će se da ih nisu niti ispunili i automatski će biti izbrisani s liste. Najbržih 500 sudionika promotivne akcije koji popune Ledo «AVIO» album sa sličicama od rednog broja 1 do 150 te zadovolje sve navedene uvjete, osvajaju: model helikoptera na daljinsko upravljanje Falcon V.

Za sve dodatne informacije posjetite Ledo službene stranice.