Ledo pokrenuo “RETRO” natječaj – odaberite koji će se legendarni sladoled vratiti u Ledo škrinje

U natječaju sudjeluju tri legendarna Ledo sladoleda, pa su tako jedinstvenu priliku za veliki povratak dobili Bubi, Njofra i Top Mix

Početak svake nove godine na neki način označava i početak sladoledne sezone, a Ledo je 2021. godinu započeo na najslađi i najuzbudljiviji mogući način. Motivirani velikim interesom svojih potrošača koji najljepše uspomene iz djetinjstva i mladosti vežu uz legendarne Ledo sladolede, pokrenut je Ledo “RETRO” natječaj putem kojeg potrošači sami mogu odabrati koji će se legendarni sladoled ponovno vratiti u Ledo škrinje.

U natječaju sudjeluju tri legendarna Ledo sladoleda, pa su tako jedinstvenu priliku za veliki povratak dobili Bubi, Njofra i Top Mix.
Bubi je sladoled koji je bio omiljen među svim uzrastima, a većina ga i danas pamti po prepoznatljivom okusu “žvakaće gume”. Njofru su pak mnogi zavoljeli zbog njegovog ukusnog krem sladoleda od vanilije prelivenog kakao preljevom i cornflakes posipom, dok je Top Mix okusom marakuje i kivija preliven kakao preljevom većini bio i ostao sinonim za omiljenu kombinaciju sladoleda i voća.

Pobjednika velikog natječaja odabrat će upravo potrošači, a glasati se može na Ledo web stranici sve do 1. veljače. Pobjednički sladoled koji će brojnim potrošačima vratiti najljepše uspomene iz djetinjstva i mladosti bit će objavljen 4. veljače na službenoj Ledo web stranici i društvenim mrežama.

Ovim natječajem Ledo je još jednom pokazao kako se trudi osluškivati potrebe svojih potrošača pa upravo zbog njih u asortiman vraća jedan od tri omiljena i toliko željena okusa. Iako se još ne zna koji će to proizvod biti, Ledo poziva sve da glasaju za svog favorita jer svaki glas može biti presudan.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!