Na samom početku sezone blagdana, u ponedjeljak, 4. prosinca, Lidl i Heidi Klum u trgovine donose #Letscelebrate: ograničenu kolekciju za sve obožavateljice mode, s elegantnim osnovnim i šik odjevnim predmetima za blagdanske prigode, po uobičajenim Lidlovim cijenama.

U okviru Lidl Fashion Week-a, u ponedjeljak, 4. prosinca 2017., Lidl i Heidi Klum lansiraju svoju drugu po redu kolekciju #Letscelebrate. U duhu početka sezone blagdana, ova kolekcija privlači elegantnom modom za sve prigode, od Božića pa do Nove godine.

Sastavljena od elegantnih osnovnih i istančanih modnih komada koji se međusobno jednostavno kombiniraju, ova kolekcija obuhvaća oko 70 raznih odjevnih predmeta, a pored odjeće (veličina 32 – 46) i obuće (veličina 37- 41), obuhvaća i torbice i druge modne dodatke. #Letscelebrate osvaja odličnom kvalitetom, u cjenovnom razredu već od od 49 kuna.

“Kako bismo našim kupcima pružili potpuni doživljaj kupnje u našim trgovinama, u okviru Lidl Fashion Week-a, nudimo bogati modni asortiman za različite prigode. Vođeni tom idejom, naša druga po redu kolekcija s Heidi Klum, #Letscelebrate, upravo za blagdane našim kupcima nudi modu s wow efektom, po cijenama na koje su naši kupci navikli”, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Od 4. do 10. prosinca kupci u Lidlovim trgovinama diljem svijeta mogu se veseliti vrhunskim odjevnim predmetima kao što su svečane haljine sa šljokicama, otkačene tajice koje izgledaju kao da su kožne, elegantni sakoi i mekani plišani kaputi.

Ovi odjevni predmeti koje jednostavno morate imati, odlično se nadopunjuju osnovnim komadima, poput gornjih dijelova od lepršavog satena, ženstvenih suknji s uzorcima ukrašenim šljokicama ili klasičnih crnih salonki.

#Letscelebrate nudi savršene svečane kombinacije za sve ljubiteljice mode!