NovoLidl predstavlja negazirano bezalkoholno piće zaslađeno stevijom

Lidl predstavlja negazirano bezalkoholno piće zaslađeno stevijom

U svim Lidlovim trgovinama od ovog tjedna može se pronaći novo zdravo osvježenje za ljetne dane

Od ovog tjedna Lidl Hrvatska u svoju je redovitu ponudu “Siti” sokova uvrstio i “Citrus mint”, negazirano bezalkoholno piće sa sokom od citrusnog voća zaslađen sladilom iz biljke stevije, koje sadrži 30 posto manje šećera u odnosu na proizvode sličnog sastava.

Upravo to “Citrus mint” čini zdravim odabirom za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Novi okus limuna i mente pruža osvježenje bez dodatnih kalorija te je tako pogodan za sve koji žele očuvati vitku liniju i paziti na zdravlje, a u trgovinama Lidla prodavat će se po cijeni od 6,99 kuna u pakiranju od 1,5 l.

Stevija je biljka iz porodice krizantema čije svježe lišće ima ugodan i sladak okus, a okusom se odlično nadopunjuje s limunovim sokom, kao i ostalim citrusima te ananasom, jagodama ili borovnicama.

Povoljno djeluje na ljudski organizam, a konzumacijom stevije moguće je utjecati na razinu šećera u krvi ili čak regulirati visoki krvni tlak.

Nova Lidlova kombinacija okusa limuna i mente zadovoljit će i najizbirljivija nepca, a prirodni zaslađivač privući će i one koji uz osvježenje žele paziti na zdravlje i vitku liniju.

Sok “Citrus mint” najbolje je konzumirati rashlađenog. Uz novo Siti piće sa stevijom, u Lidlovoj ponudi i dalje se može pronaći već dobro poznati okus osvježenja: okus breskve i zelenog čaja u kombinaciji s citrusnim voćem.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...