Medvjedić Lino za djecu je ovoga puta pripremio nešto sasvim novo i jako, jako fino, keksiće Lino koji rastu s djetetom. Obogaćen kalcijem i željezom s pet važnih vitamina, bez boje i konzervansa. Po mjeri najnježnijeg dječjeg uzrasta. Namijenjen je djeci od navršenih 6 mjeseci kao najfinija, prva kašica na mlijeku s lako topivim keksićima.

S obzirom na to da su djeca naša najveća dragocjenost, Podravka je s posebnom pažnjom i u strogo kontroliranim uvjetima proizvela keksiće obogaćene kalcijem koji osiguravaju pravilan rast i razvoj kostiju i zubića i željezom koje omogućava normalnu proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, te mu dodala pet najvažnijih vitamina. Lino keksić je bez boje i konzervansa.

Isprva najfiniji sastojak kašica, topiv u mlijeku ili obogaćen voćem, Lino keksić raste s djetetom. Tako će već s godinu dana, hrskav i svjež keksić s okusom maslaca postati prvi gurmanski samostalan zalogaj tj. snack idealan za držanje u malim dječjim ručicama pod budnim okom roditelja.

Lino je zanimljiv i onim “malo većim malima”. Kao školska marenda, vrtićki dodatak, pratnja na izletima, grickalica u kinu, kad god je kriza, a čuli smo, Lino keksić se poklanja i prvim ljubavima za Valentinovo. Lino keksić je uvijek tu, spreman da ga pojedu.

Marketinška podrška: BTL – Lino otoci, POS materijal, web, Facebook

Logističke informacije:

Komercijalno pakiranje: Lino baby keksić 140 g – 12 komada u transportnoj kutiji, 480 komada na paleti

Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

Potrošački telefon: 0800 08 08

Web site: www.podravka.com, www.lino.eu