Lino flips je hrskav snack prirodnog okusa, bez soli i dodanih šećera, posebno oblikovan za držanje u dječjim ručicama već od 8. mjeseca života, a u ustima topiv i slastan. Potpomaže razvoju motoričkih spretnosti, masira dječje desni i po mjeri prvih dječjih zubića.

Najbolji medvjedić – dječji prijatelj, Lino, pripremio je zdrav snack i zalogaje po mjeri najnježnijeg dječjeg uzrasta.

Vrlo pažljivo, u strogo kontroliranim uvjetima i od najfinije kukuruzne krupice, bogat vitaminima posebice B1, nastao je Lino flips namijenjen bebama od navršenog 8. mjeseca. Lino flips je hrskav snack prirodnog okusa, bez soli i dodanih šećera, oblikovan za držanje u dječjim ručicama.

Topivost, praktično pakiranje i oblik primjeren za držanje i jedenje “po putu” prilikom čega se ne mrvi i ne ostavlja prljav trag, Lino flips čini omiljenim međuobrokom i veselom zabavom kako beba, tako i mama, a vrlo je često po guštu i ostalih ukućana. Lino flips je zdrava grickalica i čest gost dječjih rođendana svih uzrasta, a hrska se u ustima i topi podjednako slatko.

Lino flips omogućava jednostavno držanje u ručicama i stoga potpomaže razvijanju motoričkih spretnosti. Beba od 8 mjeseci hranom vježba korištenje svojih novih zubića ili masira iritirano zubno meso. Lino flips je hrskav i topljiv, baš po mjeri nježnog uzrasta i logičan izbor za prvi snack.

Marketinška podrška: BTL – Lino otoci, POS materijal, web, Facebook

Logističke informacije:

Komercijalno pakiranje: Lino baby flips 25 g – 9 komada u transportnoj kutiji, 360 komada na paleti

Proizvođač: Podravka d.d.; Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

Potrošački telefon: 0800 08 08

Web site, e-mail: www.podravka.com, www.lino.eu