Novi Lino mliječni deserti imaju sve što malenima treba! Lako su probavljivi, bogati kalcijem, meke i kremaste teksture te odmah spremni za konzumaciju.

Prigodni su za djecu od navršenih osam mjeseci starosti, pripremljeni kao praktičan, no zdrav i uravnotežen međuobrok. Također su i odlična poslastica. Desertići dolaze u pakiranju od dva komada, jer ljubav je ipak najslađa kada se dijeli. Ne sumnjamo stoga da će se i oni veliki navući na jedan od njih:

– u mliječnom desertu s okusom čokolade uživat će… Ma uživat će svi – bebači puzači, bebači hodači, zatim školarci, mame, tate, bake… Jer svi volimo čokoladu, zar ne? Dok smo stvarali okuse, prisjetili smo se i jednog poznatog citata: “Čokolada nije varanje. Nakon slanog jela čovjek treba nešto da sebi zasladi. To je život, a ne varanje.” Pritom mislimo na vas velike, jer znamo da će vam ova čokoladna radost poslužiti kao savršen desert.

– mliječni desert s grisom velike će vratiti u djetinjstvo i doba kada je taj okus bio prva asocijacija na najdražu užinu. Prava poslastica! A jeste li znali da je gris bogat vitaminom B-6 koji je zadužen za proizvodnju serotonina, poznatog kako hormon sreće? Još jedan razlog više da usrećite svoje bebe! Budite spremni na njam-njam s veeeelikim osmijehom!

– Lino nam je spremio i mliječni desert s dodatkom keksa. Ljubitelji okusa keksića, taj puni okus sada će moći doživjeti u ovoj praktičnoj, slasnoj i kremastoj kombinaciji. Bebe će zadovoljno gugutanjem ispratiti svaku punu žličicu, a mame će se u znak odobravanja smješkati jer njihovo maleno ne samo da je sve popapalo, nego čak i traži još!

Kao i uvijek, Lino se pobrinuo da su naši mliječni deserti pripremljeni s mnogo ljubavi i pažnje, s pomno biranim sastojcima i svima nam poznatim i omiljenim okusima. Njihova hranjiva vrijednost i praktična konzumacija dobitna su kombinacija koja ima sve što vama i vašoj bebi treba. Ma da žličicu poližeš!

Osvoji Lino poklon pakete
Tvoja beba voli Lino mliječne deserte, a i ti joj ponekad (čitaj: često) ukradeš koju žličicu? Znamo znamo, svi to rade. Pokaži nam kako uživaš u Lino mliječnim desertima i osvoji vrijedne Lino poklon pakete za svoju bebu. Više saznaj u Lino FB nagradnom natječaju.