podravka-ljubavna-kuhinja-grasoSudjelujte u natječaju Ljubavna kuhinja i ovog Valentinova iznenadite svoju bolju polovicu romantičnim vikendom u Split.

Sve što trebate napraviti je zaviriti u ljubavnu kuhinju i poslati fotografiju ili video vas i mediteranskog jela koje ste pripremili s barem jednim Podravka Mediteran proizvodom. Ako na fotografiju ili u video uvrstite i odabranicu ili odabranika vašeg srca, tim bolje.

Pobjednica ili pobjednik po izboru žirija osvojit će romantičan vikend u Splitu za dvoje, s dva noćenja i pokrivenim troškovima prijevoza, karte za koncert Petra Graše u Spaladium Areni 13. veljače i ručak u njegovom restoranu na samo Valentinovo. Ručak za dobitnike pripremit će sam Petar Grašo.

Tuna, sardina i skuša omiljene su mediteranske delicije. Pripremljene uz najbolje mediteranske umake, tjesteninu i najbolju rajčicu dozrelu na suncu Mediterana. Za kojim god okusom Mediterana odlučite posegnuti, ne zaboravite onaj najvažniji – ljubav.

Skuhajte jelo svojoj ljubavi, pošaljite nam fotografiju ili video i neka ovo Valentinovo bude najromantičnije, ali i najukusnije do sada.