Luka Nizetic & Marijana batinic vole GrundigGrundig je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja, te je već punih 70 godina prepoznatljiva robna marka diljem Europe.

Zahvaljujući nedavnom uvođenju kompletnog programa visoko kvalitetne bijele tehnike, Grundig je postao jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi cjelokupan asortiman proizvoda.

Funkcionalnost i nepogrješiv stil Grundig proizvoda iz dana u dan sve više oduševljavaju kupce. Jednostavnost svakodnevne primjene proizvoda iz asortimana Grundig bijele tehnike posebno je zaintrigirala mladog glazbenika i uspješnog kuhara amatera Luku Nižetića.

Ovog istinskog zaljubljenika u kuhanje i osmišljavanje kreativnih gastro delicija posebno je zaintrigirala vrhunska tehnologija Grundig pećnice i ploče za kuhanje. Svestranost ovih aparata u pripremi jela Luku Nižetića čini vrhunskim kuharom svaki dan!

I omiljena televizijska voditeljica i dizajnerica interijera Marijana Batinić ne odvaja se više od Grundig aparata, posebice hladnjaka i perilice posuđa, kao i perilice rublja. Svježina namirnica koju tri puta duže zadržava hladnjak Marijanii štedi i vrijeme i novac, pružajući joj uvjek svježe i zdravo voće i povrće. Znatnu uštedu Marijana primjećuje i kod upotrebe Grundig perilice posuđa, jer osim što joj pruža bezbrižnost nakon ručka.

Grundig pećnice pomažu u lakom pripremanju slasnih jela, štede vrijeme i energiju i to tako da se u njima mogu istovremeno ispeći dva različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa.

Uz iznimnu energetsku učinkovitost i optimalnu temperaturu u Grundig hladnjacima namirnice ostaju svježe do tri puta duže, pa se time i u voću i u povrću zadržavaju prijeko potrebni vitamini i hranjivi sastojci. Prvak u uštedi energije i vode je definitivno Grundig perilica posuđa. Ovaj aparat pruža više od jednostavnog čišćenja, a koristeći što manje vode i struje brine i o prirodi i o posuđu.