salona-tech-bannerInternetska trgovina tehničkom robom Salona TECH svojim kupcima nudi široki izbor tehničke robe renomiranih svjetskih i europskih brendova po povoljnim cijenama.

Na web adresi www.salonatech.com može se pronaći bogati asortiman bijele tehnike, TV/audio-video opreme, mobitela, malih kućanskih aparata, klima uređaja, peći na kruta goriva, informatičke opreme i dr.

“Pametna kupnja štedi Vaše vrijeme i novac”, slogan je Salona TECH internet trgovine koja ovih dana obilježava prvu obljetnicu postojanja na hrvatskom tržištu online poslovanja. Riječ je o prvoj online trgovini tehničkom robom u Dalmaciji čiji je vlasnik tvrtka CAESAREA d.o.o. iz Solina, a idejni začetnik i pokretač 28-godišnji Solinjanin Zvonimir Dugeč.

zvonimir-dugec-salona-tech-largeKako navode iz Salona TECH-a, glavna prednost njihove ponude je široka paleta proizvoda koja se ne može pronaći u trgovačkim centrima te cijene koje su i do 40 posto povoljnije.

Dostava se obavlja u roku 24 sata na kućnu adresu kupca bilo gdje u Hrvatskoj.

“Dok internetska trgovina na globalnoj razini uzima sve više maha i praktički postaje standard poslovanja i suvremenoga načina kupnje, u Hrvatskoj nažalost većina još uvijek ne uviđa sve njene prednosti. Ipak uzimajući u obzir ostvarene rezultate u prvoj godini poslovanja, ali i velike napore koje u Salona TECH-u ulažemo u promociju i branding našeg Internet megastorea, očekujemo da će naše poslovanje u narednim godinama doživjeti znatan rast i razvoj”, optimističan je Dugeč.