21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 01:30
Tržišne komunikacijeMalvazija Vina Laguna oduševila kušače na degustaciji u Londonu

Malvazija Vina Laguna oduševila kušače na degustaciji u Londonu

A Taste of Gold degustacija je nagrađenih vina s prestižnog International Wine Challenge ocjenjivanja vina

Vina Vina Laguna koja su ove godine osvojila četiri medalje na prestižnom ocjenjivanju vina International Wine Challenge u Londonu, oduševila su i brojne kušače na tradicionalnoj degustaciji najboljih vina s IWC natjecanja, A Taste of Gold, koja je održana krajem lipnja u Londonu.

A Taste of Gold degustacija je nagrađenih zlatnih vina s IWC natjecanja, s time da proizvođači koji su dobili zlatne medalje imaju mogućnost predstaviti i ostala svoja nagrađena vina.

Na jednodnevnoj degustaciji održanoj u Royal Horticultural Home u Londonu, Vina Laguna predstavila su svoja tri nagrađena vina: Vina Laguna Festigia Riserva Malvazija Vižinada 2011., Vina Laguna Malvazija 2013. i Vina Laguna Terra Rossa 2012.

Nagrađena vina, koja je predstavio enolog Agrolagune Milan Budinski, odlično su prihvatili brojni kušači, među kojima su bili istaknuti vinski kritičari, voditelji vinskih edukacija, trgovci i predstavnici medija, te brojni posjetitelji, ljubitelji vina. Malvazija Vina Laguna 2013. je ocijenjena kao savršeno ljetno vino, a Malvazija Vižinada 2011., koja je na IWC-u u Londonu odnijela zlato, impresionirala je nepodijeljeno sve koji su je kušali.

Također, vino Terra Rossa 2012. ostavilo je izvrstan dojam, uz komentare mnogih kako takav okus još nisu do sada susreli.

Posljednjih godina u vinogradima Agrolagune posebna je pažnja posvećena kvaliteti malvazije koja je odraz istarske priče, lakoće i svježine umjerene istarske klime. U suradnji s vrhunskim stručnjacima unaprijeđena je kvaliteta poznate istarske sorte malvazije te su malvazije Vina Laguna dospjele u sam svjetski vrh po kvaliteti, što potvrđuju brojne svjetske medalje i vrhunske kritike koja osvajaju diljem svijeta.

PROMO

 
 

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...