Tržišne komunikacijeDog friendly centar: Pseći show u Supernova centru

Dog friendly centar: Pseći show u Supernova centru

Supernova centar Zagreb ove će subote, 8. studenoga, okupiti ljubitelje životinja, među kojima i brojne poznate osobe koje će sa svojim ljubimcima prošetati modnom pistom u cilju popularizacije udomljavanja, kao i edukacije o ulozi kućnih ljubimaca u povećanju ljudske dobrobiti te utjecaju na razvoj djeteta.

Bogat program “Vau SUPERsubote” počinje u 10.00 sati predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji traže udomitelje, a nastavlja se u 12.00 sati revijom ljubimaca poznatih osoba.

Reviju će voditi Ankica Dobrić u društvu svog psa, a pistom će prošetati psi koje su udomili Neven Ciganović, Vanja Mamić, Dalibor Petko, kao i ljubimci Lee Dekleve, Marine Tomašević, Ivane Marić, Ivane Vašarević, Ladislava Tomičića, Branke Suvajac i brojnih drugih predstavnika javnog života.

Program se nastavlja modnom revijom djece, mama i njihovih ljubimaca, sudionika natječaja koji se održava na portalu Klokanica.hr, a za sve posjetitelje osigurani su besplatni savjeti veterinara, frizure za pse, lakiranje noktiju za vlasnike pasa, profesionalno fotografiranje te fotografije na dar.

Dog Dancing Team demonstrirat će plesni show sa psima, a uzgajivači pasa predstavit će rijetke pasmine.

Zabava za najmlađe pripremljena je u junior kutku Baby Centera gdje će se mališani moći igrati s Cacamaxom, plišanim psićem idealnim za privikavanje djeteta na brigu o budućem ljubimcu. Uz to, djeca mogu sudjelovati u bojanju psećih kućica koje ostaju na korištenje četveronožnim posjetiteljima Supernova centra.

Uz službeni dio programa tijekom događanja sve posjetitelje očekuju popusti u trgovinama Supernova centra, te prigodni popust od 10% na cijeli asortiman u Pet Centru.

Za sve posjetitelje Vau SUPERsubote, Eko taxi osigurao je po jedno vozilo na Zagrebačkom velesajmu i Velikoj Mlaki koje će u razdoblju od 10 do 11 sati besplatno prevoziti pse i njihove vlasnike.

Uz to, svi roditelji s malom djecom koji žele biti dio psećeg spektakla također mogu doći taksijem. Za sve njih, od stana do Supernova centra Eko taxi je osigurao 10% popusta.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...