Ljubenka Jakopec(glavna sestra Sveti Duh),dr. Berislav Maºuran(Sveti Duh), Marjana Radoviå(brand manager Jameson)Velika završnica kampanje održana je u Vintage Industrial Baru gdje je Jameson, u ime svih koji su sudjelovali u kampanji, donirao iznos od 10.000 kn odjelu urologije Kliničke bolnice Sveti Duh.

Vintage Industrial Bar tako se, na jednu večer, pretvorio u brijačnicu. Dečke koji su puštali brkove i bradu te sudjelovali u kampanji, uredili su vrhunski brijači iz Green Decoa. “Zadovoljstvo mi je bilo sudjelovati u kampanji. Na jednostavan način smo pridonijeli podizanju svijesti o raku prostate, a Jameson nas je nagradio – pobrinuo se za naš dobar izgled te nam osigurao dobru zabavu, ali i izvršio donaciju u humanitarne svrhe”, rekao je glumac Amar Bukvić.

Kako je filozofija Jamesona odgovorna konzumacija, tako je i cilj Jamesonove kampanje “Shave the date”  bio podići svijest o raku prostate te tako potaknuti odgovornost prema sebi i svom zdravlju. U skladu s tim Jameson se odlučio, uz podizanje svijesti o raku prostate, kampanji dodati i humanitarnu notu te u ime onih koji su pristali sudjelovati u “Shave the date” kampanji izvršiti donaciju Kliničkoj bolnici Sveti Duh, jednoj od najuglednijih uroloških ustanova u Hrvatskoj.

Shave the datePredstavnici Zavoda za urologiju Kliničke bolnice Sveti Duh istaknuli su kako će ova donacija uvelike olakšati liječenje njihovim pacijentima, ali i kako hvale vrijedne akcije poput ove čine puno više – pomažu podizanju svijesti o raku prostate što je, u slučaju jedne od najčešćih bolesti kod muškaraca, iznimno važno.

“Početkom studenog odlučio sam se za dvije stvari, prva je bila sudjelovanje u Movemberu, a druga je da večeras napravimo vrhunsku atmosferu”, rekao je Dečak, a svoja obećanja je i ispunio.

Nakon masovnog brijanja i donacije krenuo je koncert Vatre i nezaboravan provod svih koji su se okupili na velikoj završnici Jameson “Shave the date” kampanje.