Mjesec obitelji u TISAK media centrima

Ovog svibnja TISAK media obilježava mjesec obitelji i tom prigodom organizira brojne humanitarne akcije posvećene djeci, majkama i obiteljima.

U razdoblju do 23. svibnja, Tisak će u suradnji sa dobavljačima za svaki kupljeni proizvod iz posebnog asortimana namijenjenog obiteljima darovati pet kuna za Caritasov dom – za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Proizvodi koji sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji, biti će posebno obilježeni u svih jedanaest TISAK media centara, a među njima će se naći različiti naslovi knjiga, DVD-a edukativnog sadržaja te brojne društvene igre. Tisak media će dodatno nagraditi sve kupce-sudionike ove humanitarne akcije kuponom za besplatno razvijanje fotografija i okvirom za fotografije.

U istom razdoblju traje i humanitarna akcija u kojoj djeca daruju djecu. Svako dijete može sudjelovati na način da prodavaču TISAK media centra preda svoju pročitanu knjigu, slikovnicu ili DVD crtić, koje će biti donirane Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj te Odjelu dječje onkologije KBC-a Zagreb na Šalati. Za ovu humanitarnu gestu svako dijete će dobiti i prigodni TISAK media poklon.

U sklopu mjeseca obitelji u svim TISAK media centrima održavaju se brojne humanitarne aktivnosti. Na Međunarodni dan obitelji 15. svibnja, TISAK media će proširiti humanitarni angažman na svoj cijeli asortiman te prirediti brojna iznenađenja.

Prethodni članakMaraska smanjila gubitak
Sljedeći članakKava sve skuplja, prate je šećer, soja i kukuruz