Medika lansirala digitalnu platformu drogerijskog i ljekarničkog asortimana

Pharmeria.hr jedinstveno je mjesto po ponudi najvećeg ljekarničkog i drogerijskog asortimana na jednom mjestu. Ova inovativna digitalna platforma sadrži široku paletu proizvoda za zdravlje i ljepotu: od kozmetike, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi pa sve do medicinskih pomagala i uređaja

Domaća veledrogerija Medika predstavila je inovativnu digitalnu platformu, Pharmeria.hr, koja će uspješno odgovoriti svim zahtjevima suvremenog kupca, oslanjajući se na svoje stručno znanje i stogodišnju tradiciju u stvaranju inovativnog i modernog pristupa pružanju usluge, objavili su iz tvrtke.

Pharmeria.hr jedinstveno je mjesto po ponudi najvećeg ljekarničkog i drogerijskog asortimana na jednom mjestu. Ova inovativna digitalna platforma sadrži široku paletu proizvoda za zdravlje i ljepotu: od kozmetike, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi pa sve do medicinskih pomagala i uređaja.

Snaga nove platforme potvrđuje se kroz najveću ljekarničku mrežu, a svi proizvodi nalaze se na skladištu Medike gdje se pakiraju za korisnika i dostavljaju kurirskom službom na kućnu adresu ili besplatno u odabranu ljekarnu. Kurirska služba pokriva cijelu Hrvatsku i to u roku od 24 do 48 sati s tendencijom uvođenja i brze dostave isti dan.

Korisnici imaju mogućnost provjere dostupnosti te rezervacije bezreceptnih lijekova, koje nakon savjetovanja s ljekarnikom o primjeni lijeka, mogu preuzeti u ljekarni prema vlastitom izboru.

Medika je ovim iskorakom u poslovanju potvrdila titulu tržišnog lidera te je prva na hrvatskom tržištu razvila inovativnu digitalnu platformu koja imenom i vizualnim identitetom pruža drugačiji i moderniji pogled na vlastito zdravlje i ljekarničku uslugu, istovremeno zadržavajući stručno znanje i visoku kvalitetu usluge, zaključuje se u priopćenju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakRC Europe nastavlja projekt izgradnje logističkog centra u gospodarskoj zoni Bobovica
Sljedeći članakUkidanje koronamjera u Aziji i visoke temperature u Europi pomogli Heinekenu