helen-harper-midiBrend se u Hrvatsku uvozi samo za trgovačku marku lanca Mercator

Helen Harper jedna je od najpoznatija linija higijenskih potrepština za žene i djecu kompanije Ontex, europskog tržišnog lidera za proizvode privatnih trgovačkih marki, a od sada je dostupna i u Hrvatskoj u asortimanu trgovačkog lanca Mercator. Pod brendovima Mercatora i Getroa Helen Harper proizvodi dostupni su u asortimanu dječjih pelena, vlažnih maramica te ženskim higijenskim proizvodima.

“Dobra suradnja s kompanijom Ontex već je uspostavljena u brendu Getro budući da su proizvodili vlažne maramice i pelene za liniju Grandi. Iako smo znali da se radi o kvalitetnim europskim proizvodima čija se proizvodnja bazira na najnovijim tehnologijama, prodajni su rezultati nadmašili sva naša očekivanja, a njihov udio u kategoriji vlažnih maramica iznosio je zavidnih 60 posto”, izjavio je Borko Buturac, direktor nabave u Mercatoru.

Iz ovog trgovačkog lanca ističu kako su samo u srpnju uveli 20 novih proizvoda u ponudu trgovačke marke, a gotovo svakog mjeseca do kraja godine planiraju uvoditi još po desetak različitih proizvoda u linije trgovačke marke Mercatora i Getroa.

Tako je udjel trgovačke marke povećan na skoro 9 posto ukupne ponude što je za polovicu više u odnosu na isto razdoblje 2010. godine.

Mercatorovu privatnu robnu marku čini više od 1000 proizvoda priznatih hrvatskih i stranih proizvođača raspoređenih u raznim asortimanima robe široke potrošnje za sve uzraste i potrebe, a jeftiniji su i do 60 posto od uvriježenih brandova, navode iz Mercatora.