25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:15
VijestiZemljaMercator-H dobio ekskluzivu za Helen Harper asortiman

Mercator-H dobio ekskluzivu za Helen Harper asortiman

helen-harper-midiBrend se u Hrvatsku uvozi samo za trgovačku marku lanca Mercator

Helen Harper jedna je od najpoznatija linija higijenskih potrepština za žene i djecu kompanije Ontex, europskog tržišnog lidera za proizvode privatnih trgovačkih marki, a od sada je dostupna i u Hrvatskoj u asortimanu trgovačkog lanca Mercator. Pod brendovima Mercatora i Getroa Helen Harper proizvodi dostupni su u asortimanu dječjih pelena, vlažnih maramica te ženskim higijenskim proizvodima.

“Dobra suradnja s kompanijom Ontex već je uspostavljena u brendu Getro budući da su proizvodili vlažne maramice i pelene za liniju Grandi. Iako smo znali da se radi o kvalitetnim europskim proizvodima čija se proizvodnja bazira na najnovijim tehnologijama, prodajni su rezultati nadmašili sva naša očekivanja, a njihov udio u kategoriji vlažnih maramica iznosio je zavidnih 60 posto”, izjavio je Borko Buturac, direktor nabave u Mercatoru.

Iz ovog trgovačkog lanca ističu kako su samo u srpnju uveli 20 novih proizvoda u ponudu trgovačke marke, a gotovo svakog mjeseca do kraja godine planiraju uvoditi još po desetak različitih proizvoda u linije trgovačke marke Mercatora i Getroa.

Tako je udjel trgovačke marke povećan na skoro 9 posto ukupne ponude što je za polovicu više u odnosu na isto razdoblje 2010. godine.

Mercatorovu privatnu robnu marku čini više od 1000 proizvoda priznatih hrvatskih i stranih proizvođača raspoređenih u raznim asortimanima robe široke potrošnje za sve uzraste i potrebe, a jeftiniji su i do 60 posto od uvriježenih brandova, navode iz Mercatora.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...