mercator-skolska-torba-za-djecakeAko se do 15. kolovoza naruče knjige, koje je moguće platiti karticom na 12 rata, ostvaruje se 10% popusta na sav školski pribor

Diljem Hrvatske trgovački lanci Mercator i Getro provode zajedničku akciju kojom se svim kupcima koji do 15. kolovoza naruče udžbenike za osnovnu školu omogućuje popust od 10 posto na sav školski pribor, objavljeno je iz tvrtke Mercator Hrvatska.

Mercator i Getro su ovu posebnu akciju organizirali upravo kako bi početak nove školske godine učinili ugodnijim i jednostavnijim izbjegavši tako čekanja u redovima i neizvjesnost od dobivanja svih potrebnih knjiga.

Pored toga moći će se iskoristiti popust koji vrijedi za sav dodatni, potrebni pribor – pernice, ravnala i trokute, bojice, tempere, školske torbe i ostali bogati asortiman koji se nalazi u ponudi.

Za ovu školsku sezonu Mercator i Getro nude veliki izbor anatomskih školskih torbi za prvoškolce raznih brendova i Disney kolekcija te popratnog školskog pribora (flomasteri, drvene bojice, šiljila, ravnala, gumice, naljepnice za bilježnice iz istih kolekcija) iz kolekcija: Fairies, Princes, Winx, Barbie i Hello Kitty za djevojčice; Spiderman, Cars, Ben 10, Beyblade, Marvel Heroes za dječake, dok su za malo starije u ponudi ruksaci poznatih brendova Esprit, Converse, Benetton, Umbro i Replay.

Pored popusta koji se ostvaruje, ako se narudžba realizira do 15. kolovoza, Mercator i Getro pružaju i mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata, kao i otplate Pika karticama, ističe se u priopćenju.