mercator-midi3U novi zagrebački supermarket te hipermarket koji će se u sklopu trgovačkog centra Avenue Mall tijekom ožujka otvoriti u Osijeku Mercator-H je investirao oko dva milijuna eura

Najavljenim otvaranjem supermarketa u Zagrebu i hipermarketa u Osijeku trgovački lanac Mercator-H nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

Sredinom veljače Mercator će otvoriti svoj šesti supermarket na području Zagreba koji će imati oko 400 četvornih metara prodajne površine. Novi prodajni objekt smješten je u zagrebačkom kvartu Dubrava i odgovarat će svim propisanim standardima Mercator Grupe u kontekstu ponude i izgleda trgovine te odnosa prema kupcima, a sadržavat će i širok asortiman za kućanstva uz sekcije vlastite dopeke i delikatesnog odjela, kaže se u današnjem priopćenju Mercatora.

Također, u fazi dovršetka je i hipermarket površine oko 1800 četvornih metara koji će se tijekom ožujka otvoriti u sklopu trgovačkog centra Avenue Mall u Osijeku.

Ukupna vrijednost investicija u Zagrebu i Osijeku iznosi više od dva milijuna eura. Uz dvije nove trgovine društvo Mercator-H  tako će imati ukupno 134 prodajne lokacije na području Hrvatske ne računajući franšizne kupce.