Mesoprerada otvorila mesnice u Osijeku i Čepinu

Otvaranjem novih mesnica tvrtka je generirala i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. U iduća tri mjeseca planira otvoriti još četiri mesnice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta

Tvrtka Mesoprerada otvorila je prodajna mjesta na dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu – na kojima se prodaje isključivo lokalno, domaće meso. “Drago nam je da smo otvorili svoja vrata i u Osijeku i da je Osječanima od danas dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. To je ono što bismo voljeli naglasiti – meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda, pa svakako svi mogu doći, kušati i uvjeriti se sami”, kazao je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. Osim toga, u iduća tri mjeseca planiraju otvoriti još četiri mesnice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta.

Iznimnu kvalitetu proizvoda Mesoprerade prepoznao je i omiljeni osječki chef i food bloger, Nenad Komes koji nije propustio ni otvorenje mesnice.

“Iznimno mi je drago što surađujem s Mesopreradom s obzirom da im je kvaliteta i domaće meso aposlutni prioritet. Vjerujem kako ne moram dodatno objašnjavati važnost poticanja kupnje i konzumacije hrvatskog mesa i kvalitetu proizvoda”, zaključio je Komes.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakINA lansirala digitalni Loyalty program vjernosti
Sljedeći članakU 2019. rasla proizvodnja svinja i goveda, pala proizvodnja mlijeka