U Metro Cash & Carry veleprodajnim centrima kupci imaju na raspolaganju bogatu ponudu privatne robne marke koja je prilagođena različitim segmentima tržišta.

aro-proizvodiKao najznačajnije za trgovce iz Metroa izdvajaju trgovačke marke Aro, Fine Food i Sigma.

Sve marke dostupne su u prodaji od samog početka poslovanja Metroa na hrvatskom tržištu, od 2001. godine, a zastupljene su u svim kategorijama prehrane i neprehrane.

O prodajnim rezultatima iz Metroa kažu kako navedene trgovačke marke imaju visoke udjele prodaje u svim kategorijama proizvoda, a kao najpopularnije ističu proizvode poput jestivog ulja, jaja, toaletnog papira, brašna i šećera.

Aro je pozicionirana kao ekonomska marka koja nudi dobru kvalitetu za najbolju cijenu na tržištu, a Fine Food je vrijednosna marka s višom kvalitetom koja je na nivou brendova iz kategorije.

“Vrlo smo zadovoljni razvojem privatnih robnih marki. Kupci su prepoznali njihovu kvalitetu i dodatne pogodnosti koje se prvenstveno očituju kroz povoljnije cijene. Privatne robne marke i dalje ćemo razvijati u skladu s tržišnim trendovima te trgovcima pružiti još povoljniju ponudu kako bi mogli biti konkurentni trgovačkim lancima u njihovom susjedstvu”, ističe Igor Kotaran, direktor marketinga.