Na nedavno održanom natjecanju Global Bottled Water Awards u Lisabonu u kategoriji funkcionalnih mineralnih voda Mg Mivela jedina je prirodna mineralna voda bez dodataka koja je ušla u TOP 3 svjetske funkcionalne vode.

mg_mivela-top trio mineralne vode midiU usporedbi s ostalim finalistima u kategoriji, jedino je kod Mg Mivele funkcionalnost postignuta njenim izvornim, prirodnim sastavom dok je kod druge dvije vode funkcionalnost postignuta dodavanjem aktivnih sastojaka.

Upravo prirodan magnezij u Mg Miveli, svrstao ju je u sam vrh funkcionalnih voda.

Kako se Mg Mivela crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje je u kontaktu sa stijenama taj susret vode i stijena rezultira otapanjem minerala iz stijena, što vodi koja izvire osigurava bogat i jedinstven mineralni sastav.

Prirodni magnezij u Mg Miveli je u topivom obliku te ga organizam lako apsorbira iz tankog crijeva u krvotok što govori u prilog njezinoj funkcionalnosti.

Mg Mivela se po svojem sastavu i fizikalno-kemijskim karakteristikama izdvaja od svih ostalih izvorišta u svojoj zoni te joj je mineralni sastav specifičan i za čitav svijet. Razlog leži u međusobnom odnosu elektrolita otopljenih u Mg Miveli, njihovoj pojedinačnoj količini i njihovu ukupnu zbroju.

Posebnost Mg Mivele je i ta što jednina na hrvatskom tržištu dolazi u dvije verzije – gazirana i blago gazirana. Mg Mivela zahvaljujući svom prirodnom magneziju postala je dio svjetske elite i plasirala se u finale jednog od najvažnijih natjecanja mineralnih voda u svijetu.