zoran-milanovic-zvonimir-mrsic-largePredsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Podravku. Tijekom sastanka s članovima Uprave Podravke, na čelu s predsjednikom Zvonimirom Mršićem, premijer i suradnici upoznati su s radom Podravke, te planovima za budućnost, priopćeno je iz Podravke.

Nakon sastanka premijer Milanović je u pratnji domaćina obišao Podravkinu tvornicu Vegete i juha.

“Podravka je kompanija s ogromnim potencijalom rasta. Kada firme, kao što je Podravka, budu rasle, kada budu bujale, kada se budu širile na međunarodna tržišta i kreirale kvalitetne proizvode, tada će nam biti bolje”, izjavio je premijer Milanović te dodao kako je “politički utjecaj države na Podravku bio štetan te će ga u budućnosti biti sve manje”.

Nadovezujući se na izjavu premijera Milanovića, predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mišić naglasio je: “Želimo da naš strateški plan bude što je moguće više sukladan s interesima naših najvećih dioničara, a to su država i mirovinski fondovi. Njima želimo prezentirati naš rad i čuti što država očekuje od Podravke. Od investitora smo prepoznati kao kompanija s najvećim potencijalom rasta što namjeravamo i iskoristiti.”

Nakon posjeta Podravki, premijer Milanović posjetio je Grad Koprivnicu, gdje se susreo s Vesnom Želježnjak, obnašateljicom dužnosti gradonačelnika i suradnicima.