pan-bauletto-grano-duroPecivo Mulino Bianco slijedi bogatu tradiciju najboljih proizvoda koju predstavlja obiteljska tvrtka Barilla već više od 130 godina.

Svoj posao i proizvode podređujemo trima osnovnim vrijednostima: jednostavno, prirodno i ukusno, poručuju iz Barille dodajući kako njihovi prehrambeni stručnjaci za pecivo Mulino Bianco odabiru najbolje brašno koje se dobiva od genetski nemodificiranih žitarica pri čemu se koriste isključivo sastojci s kontroliranim podrijetlom.

U proizvodnji se ne koriste umjetna bojila i sladila, hidrogenirane masti i konzervansi. Iz Barille ističu kako su specijaliteti iz svijeta Mulino Bianco pripremljeni s mišlju na različite trenutke dana koje provodimo s obitelji, djecom, prijateljima ili, u minutama spokoja, sami sa sobom.

“Dopustite da vam poklonimo svijet mirišljavog peciva, keksa i kruščića koji nastaju na temelju tradicionalnih i izvornih recepata samo od najkvalitetnijih, potpuno prirodnih sastojaka. Pretvorite svoje prehrambene navike u svakodnevni ritual i uživajte u prirodnim specijalitetima koje u vaš dom donosi pecivo Mulino Bianco”, poruka je proizvođača.

PanBauletto al Grano Duro 400g x 8

Opis proizvoda: Kruh od durum pšenične krupice s maslinovim i biljnim uljem

Marketinška podrška: Print, in store promocije i dr.

Logističke informacije: Jedinično pakiranje 400 g, transportno pakiranje 8 kom

Proizvođač: Barilla G. e R. Fratelli, Via Mantova 166, Parma, Italija

Uvoznik i/ili distributer: AWT International d.o.o.

Adresa uvoznika/ distributera: Slavonska avenija 52a, 10000 Zagreb

Tel/fax: +3851/2481-500, +3851/2481-600

Web site, e-mail: www.awt.hr