Na Facebooku premijerno emitiran novi spot PIK-a Vrbovec

pik-vrbovec-tv-spot-medvjedi-ftd“I ‘medvjedi’ vole Zimsku” naslov je novog spota

Danas je na Facebook stranici PIK Vrbovca premijerno prikazan novi reklamni spot tvrtke, kojim igrači Kluba hokeja na ledu Medveščak (KHL Medveščak, čiji je popularni klupski nadimak MEDVJEDI), na izuzetno intrigantan i zanimljiv način promoviraju PIK-ovu Zimsku salamu.

PIK Facebook stranica pokrenuta je krajem 2010. godine i danas ima više od 13 tisuća fanova, što dodatno potvrđuje sve veću popularnosti PIK-ovih proizvoda među hrvatskim građanima, ali i orijentaciju ove tvrtke na nove kanale i načine komuniciranja koji sve više postaju imperativ modernog poslovanja, navode iz tvrtke.

Članovi stranice ovim su putem upoznati sa svime što se događa u PIK Vrbovcu. Pomoću albuma fotografija i spotova jača se svijest o robnim markama, a igre koje se nalaze na ovoj stranici privlače kako mlađu tako i onu stariju populaciju koja redovito uživa u PIK-ovim delicijama, kaže se u priopćenju.

Pritom također dodaju kako svi fanovi mogu ostaviti svoj komentar na stranici te prijedlog ili osvrt temeljem kojih u tvrtki kontinuirano unapređuju ponudu i načine promoviranja svojih proizvoda.

Promotivna kampanja PIK Vrbovca, koja je danas započela na Facebooku, nastavit će se emitiranjem spotova na nacionalnoj televiziji od nedjelje, 30. listopada 2011. godine.

Prethodni članakDukat Grupa: U prvih devet mjeseci pad dobiti od 27,6 posto
Sljedeći članakIzdaci za potrošnju kućanstva lani za 1,3 posto manji nego 2009.