Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje – HURA najavljuje treću sezonu radionica HOWtoWOW Akademije na kojoj će gostovati brojni svjetski poznati stručnjaci koji će održati predavanja na teme aktualne za marketinšku industriju današnjice.

U najavi se ističe kako je prethodna sezona radionica privukla više od 520 polaznika željnih usvajanja znanja iz marketinških komunikacija koji su dosadašnje radionice iznimno dobro prihvatili i ocijenili odličnim ocjenama.

U novoj sezoni H2W akademije, koja počinje 10. rujna, HURA dovodi zvučna imena iz marketinške industrije kao što su Sam Moorthy, Graham Singleton, Paul Arnold, Dietmar Dahmen, Paul Burns, Dave Birss i Gurdeep Puri koji će održati predavanja na temu vrhunskih komunikacijskih strategija, utjecaja bihevioralne ekonomije na brendove, brainstorminga, pozicioniranja brandova putem digitalnih platformi, suradnje agencija i klijenata, vodiča kroz kreativni um i marketinške učinkovitosti i uvoda u ekonometriju.

“Prošla sezona H2W radionica bila je iznimno uspješna, kako po broju prijavljenih sudionika, tako i po samoj realizaciji. Polaznici su bili oduševljeni interaktivnošću treninga, analizom korištenih primjera kao i opuštenom i zabavnom atmosferom savršenom za stjecanje novih znanja i sposobnosti. U novoj sezoni i dalje pružamo uvid u najnovije trendove marketinške industrije, ali i u trendove vezane uz razvoj tehnologije, psihologije i drugih grana koje nude širu perspektivu i nove mogućnosti za komunikaciju. Sve to će biti potkrijepljeno s praktičnim savjetima koji su primjenjivi u svakodnevnom te u novoj sezoni očekujemo još veći interes i zadovoljne polaznike”, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e.

HOWtoWOW akademija namijenjena je marketinškim agencijama i oglašivačima kojima nudi vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

H2W radionice, uz stručne predavače, polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja koje mogu primijeniti u poslu kojim se bave te poboljšanje kvalitete obavljanja posla ili jednostavno proširiti postojeće znanje novih trendovima u poslovanju.

Tome doprinose interaktivne radionice, gdje polaznici u društvu kolega, aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice, ističe se u priopćenju HURA-e.