Paul Burns iza sebe ima 26 godina advertising iskustva, a danas je najnagrađivaniji trening i development profesionalac u marketinškoj industriji

U organizaciji Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) u petak, 10. siječnja, održat će se nova radionica HOWtoWOW akademije na temu Suradnja agencije i klijenta.

Gost predavač, Paul Burns, polaznicima radionice demonstrirat će zašto je razumijevanje poslovanja agencije i klijenta temelj dugoročne suradnje te kako izgraditi nove i bolje poslovne odnose s ključnim klijentima, navode iz HURA-e.

Poseban dio predavanja posvetit će kreativnom briefu kao svojevrsnom ugovoru između agencije i klijenta, a polaznici će na treningu dobiti uvid u izvrsne primjere pisanja briefova.

Na predavanju će se također govoriti o vođenju timova i kreativnom procesu, o tome što čini izvrsnog vođu i pobjedničke timove, kako dati pozitivan i konstruktivan feedback te kako pomoći klijentu da dobije maksimalnu potporu od svoje agencije.

Paul Burns u Zagreb dolazi s 26 godina advertising iskustva od čega je 24 godine proveo u agenciji Saatchi&Saatchi gdje je radio na brojnim kampanjama nagrađivanima za kreativnost i efikasnost. Danas je najnagrađivaniji trening i development profesionalac u marketinškoj industriji.

HOWtoWOW akademija nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Grahama Singletona, Paula Arnolda, Dietmara Dahmena, Paula Burnsa, Davea Birrsa i Gurdeepa Purija.