Najbolja regionalna marketinška praksa na BalCannesu

52 agencije iz Hrvatske i regije prijavile 101 rad

U sklopu BalCannesa, prve regionalne revije najboljih reklamnih agencija, na Weekend Media Festivalu bit će prikazano 100 najzanimljivijih recentnih marketinških projekata iz cijele regije.

Radove su prijavile 52 agencije iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore, čime su nadmašena sva očekivanja organizatora, Hrvatskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje (HURA) i Weekend Media Festivala.

Ovaj jedinstveni presjek regionalne marketinške produkcije odlična je prilika za oglašivače da u kratkom roku i na jednom mjestu dobiju uvid u najbolju agencijsku praksu na tržištima jugoistočne Europe.

Svi prijavljeni radovi bit će prikazivani za vrijeme cijelog festivala u posebnoj BalCannes dvorani na festivalu. Očekuje se stoga da će ovogodišnja agencijska izložba koja će biti otvorena od 20. rujna do zatvaranja Wekend Media Festivala privući velik broj oglašivača-klijenata i pomoći im pri lakšem odabiru agencije koja će im pružiti najbolju marketinšku podršku.

Osim na izložbi, dio će radova agencije osobno predstaviti 22. rujna od 16.45 sati u glavnoj dvorani Weekend u sklopu BalCannes programa koji će naglasiti najkvalitetniju regionalnu marketinšku praksu iz 6 zemalja regije.

Za sve one koji ne dolaze u Rovinj, agencijski radovi bit će dostupni za pregled u sklopu digitalne izložbe koja će od 20. rujna biti otvorena na internetskim stranicama www.balcannes.com.