dinko-jedeUsporedno sa snimanjem dugo očekivanih nastavaka serije “Larin izbor”, Ledo i Filip Jurčić snimili su TV spot za novi proizvod iz Leda, pizzu u varijanti Margherite, Capricciose i Šunka-sir.

Neprospavana noć povodom snimanja novih nastavaka najgledanije domaće serije, Filipa Jurčića nije omela u svojoj profesionalnosti te je na setu “Larinog izbora” u ulozi bivšeg gradonačelnika Dinka širio strah i trepet u novom TV spotu Ledo pizza.

“Ima li tu štogod za izist?” uvodno je pitanje kojim Dinko požuruje već ionako prestrašenog konobara. Nakon što ovaj u panici bježi u kuhinju, sjeti se da jedino Ledo pizza može ublažiti bijes opasnog bivšeg gradonačelnika, što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.

Čim je vruća ukusna Ledo pizza zamirisala na tanjuru, Dinkova namrštenost pretvorila se u blagi osmijeh zadovoljstva. Sudeći prema primamljivom mirisu koji se proširio na cijelom setu, Filip Jurčić zasigurno nije morao glumiti zadovoljstvo. Kao pravi gurman zagrizao je u talijanski specijalitet s potpisom Ledo kvalitete.

Oduševljeni ne samo pizzom nego i profesionalnošću Filipa Jurčića, bili su svi koji su imali čast prisustvovati snimanju novog TV spota. Dok je atraktivni Jurčić i izvan snimanja zauzeo ulogu ozloglašenog Dinka, kako bi zabavio ekipu na setu, svi su zaboravili na napore dugotrajnog snimanja i prepustili se opuštenoj atmosferi.

dinko-se-dize-od-stolaTV spot koji se snimao gotovo 12 sati režirao je Tomislav Rukavina čije smo redateljsko umijeće imali prilike gledati i u filmu “Larin izbor: Izgubljeni princ”.

Već uigrani duet Jurčić – Rukavina, nije se ustručavao uživati u novoj Ledo poslastici ni nakon snimanja spota, za koji smo sigurni da  će razveseliti sve ljubitelje Leda i obožavatelje najgledanije domaće serije.

Na televizijskim ekranima će se emitirati samo kraća verzija spota, a za prave obožavatelje pizza i Filipa Jurčića Ledo će na svojim web stranicama postaviti dužu verziju TV spota, kako bi mogli pogledati cijelu snimku filmskog potencijala.